Η απόφαση και μόνο να βάψεις το σπίτι σου εσωτερικά (κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτια, μπάνιο κ.τ.λ.) από μόνη της πρέπει να σου φτιάχνει τη διάθεση. με λίγο κόπο και πολύ φαντασία αλλάζεις τους χώρους σου και ταυτόχρονα την ψυχολογία σου. Αποφασίστε μόνος ή και με παρέα τις αποχρώσεις που σου αρέσουν και πιάσε δουλειά.

Εκτός από χρώματα της COSMOCHROME θα χρειαστείς και τα σωστά εργαλεία. Ρολό, πινέλο μικρό και μεγάλο, σπάτουλα, νάιλον να σκεπάσεις τα έπιπλα, ταινίες κ.τ.λ. Προσοχή στη λεπτομέρεια για εξαιρετικό αποτέλεσμα πρώτα απ’  όλα με τις ταινίες και τα νάιλον σκεπάζεις έπιπλα και μονώνεις πρίζες, πόρτες, κασώματα κ.τ.λ. Μετά αν χρειάζεται τρίψιμο, στοκάρισμα ή αστάρωμα αναζητάς τα προϊόντα αυτά και τα εφαρμόζεις.

Εν συνεχεία έρχεται το χρώμα που έχεις διαλέξει. ξεκινάς πάντα από το ταβάνι. Μετά κάνεις τα κοψίματα στους τοίχους με πινέλο και βάφεις την υπόλοιπη επιφάνεια με ρολό. Μην ξεχνάς τις πόρτες. Με ριπολίνη νερού λευκή ή χρωματιστή θα γίνουν τέλειες. Η ικανοποίηση όταν τελειώσεις είναι μεγάλη. Θα νιώσεις ευχάριστα που τόσο εύκολα έβαψες με τα χρώματα της COSMOCHROME.