Το Χρώμα για Κυψέλες της Cosmochrome είναι ειδικό χρώμα νερού. Ελαστομερές ακρυλικό 100% ενεργειακό θερμοκεραμικό χρώμα κατάλληλο για την βαφή νέων άβαφων κυψελών αλλά και για την επαναβαφή βαμμένων με νεφτίσιο βερνικόχρωμα. Πιστοποιημένο προϊόν για την υψηλή ανακλαστικότητα και το χαμηλό συντελεστή αγωγιμότητας που διαθέτει. Προστατεύει την κυψέλη από ακραίες κλιματολογικές συνθήκες ψύχους ή υψηλής θερμικρασίας. Διατηρεί την ελαστικότητά του ακόμα και σε θερμοκρασίες από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές. Προσφέρει εξαιρετική στεγάνωση των κυψελών από την υγρασία. Είναι απόλυτα φυσικό στην αποικία, τον χρήστη και το περιβάλλον. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους παλαιές και νέες κυψέλες και προσφέρει μια θαυμάσια ματ επιφάνεια. Δεν απαιτείται ειδικό αστάρι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασίες από 10°C έως 35°C. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από ξένα σώματα και ουσίες, όπως σαθρά χρώματα, λάδια, σκόνες, ρετσίνι.

ΑΒΑΦΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ
Ασταρώνουμε από το ίδιο το προϊόν αραιωμένο 50% περίπου με νερό. Εφαρμόζουμε πρώτα στις ενώσεις από το ίδιο το προϊόν χωρίς αραίωση μία ή δύο στρώσεις. Η βαφή εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις τουλάχιστον για τέλειο αποτέλεσμα. Αραιώνεται με νερό σε ποσοστό έως 5% για εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή βούρτσα και σε ποσοστό έως 10% με πιστόλι. Στεγνώνει σε μία ώρα και επαναβάφεται σε 5-6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί μεταβάλλονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ
Καλύπτει 10-12m²/lt ανά στρώση. Για την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση χρειαζόμαστε πάχος φιλμ 300μm και το επιτυγχάνουμε συνήθως με τρεις στρώσεις.

ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ
Ασταρώνουμε από το ίδιο το προϊόν αραιωμένο 50% περίπου με νερό. Η βαφή εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις για τέλειο αποτέλεσμα. Αραιώνεται με νερό σε ποσοστό έως 5% για εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή βούρτσα και σε ποσοστό έως 10% με πιστόλι. Στεγνώνει σε μία ώρα και επαναβάφεται σε 5-6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί μεταβάλλονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ
Καλύπτει 10-12m²/lt ανά στρώση. Για την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση χρειαζόμαστε πάχος φιλμ 300μm και το επιτυγχάνουμε συνήθως με τρεις στρώσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό από τα εργαλεία και καθαρίστε τα αμέσως με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα.

OΔΗΓΙΕΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
• Εφαρμόζουμε σε θερμοκρασία πάνω από 8 °C
• Προστατεύστε από την παγωνιά
• Διατηρήστε το προϊόν μακριά από παιδιά
• Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια
• Ξεπλύνετε με νερό
• Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε ιατρική συμβουλή και δείξτε την ετικέτα.