Αφήστε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του με ένα χρώμα που “αγαπά ” τα λάθη  και μπορεί να ανανεώσει και να δώσει χαρακτήρα σε οποιοδήποτε έπιπλο ή χώρο

Ανανεώστε τα παλιά σας έπιπλα ή δημιουργήστε μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία αξιοποιώντας λόγου χάριν ένα παλιό πατζούρι!

Μπορείτε να βάψετε οποιαδήποτε επιφάνεια από ξύλο, μέταλλο, γυαλί…

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις… μόνο φαντασία και δημιουργικότητα!

Εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε παλιά βαμμένη επιφάνεια.

Είναι εύκολο στην εφαρμογή και δεν απαιτεί εμπειρία ή δεξιότητες αφού συγχωρεί τα λάθη.

Για 2 στρώσεις διαφορετικών αποχρώσεων αναμένουμε να στεγνώσει η κάθε στρώση. Μόλις στεγνώσει και η δεύτερη στρώση τρίβουμε τοπικά με γυαλόχαρτο για να δώσουμε στο αντικείμενο την παλαιότητα και την εμφάνιση που επιθυμούμε.

Κατόπιν σκουπίζουμε καλά και εφαρμόζουμε το βερνίκι ή το κερί ανάλογα με την όψη που θέλουμε να προσδώσουμε. Τα υλικά αυτά βαθαίνουν την απόχρωση, την προστατεύουν και αυξάνουν την αντοχή της.

Διατίθεται σε 12 μοναδικές αποχρώσεις.

Χρώμα κιμωλίας (Chalk paint), εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Δε χρειάζεται προετοιμασία, ιδανικό για ανανέωση σε

  • έπιπλα (κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, τραπέζια, κλπ),
  • πατώματα, σκάλες,
  • τοίχους,
  • κουφώματα (εσωτερικά και εξωτερικά)

Tο νέο χρωματολόγιο της σειράς Old Times!

Δείτε εφαρμογές και δημιουργίες δικές σας, που έχουν γίνει με OLD TIMES χρώματα κιμωλίας, στην αποκλειστική σελίδα που έχουμε φτιάξει στο facebook γι΄αυτό το σκοπό!

Δείτε εφαρμογές και δημιουργίες δικές σας, που έχουν γίνει με OLD TIMES χρώματα κιμωλίας, στην αποκλειστική σελίδα που έχουμε φτιάξει στο instagram γι΄αυτό το σκοπό!